Nieuws

Trainer / coach nieuws

MAASSLUIS – Het seizoen is al een tijdje onderweg en wat is het heerlijk om al die enthousiaste Eagles aan het werk te zien. Ledenadministratie Laura van der Voort heeft het dit jaar extra druk want wat hebben we veel nieuwe Eagles mogen begroeten, super gaaf! Dankjewel voor je inzet. Waar we aan het begin van het seizoen dachten dat wellicht enkele teams redelijk krap waren qua bezetting en dat we her en der best wel wat bankspelers nodig zouden hebben, is dit eigenlijk amper nodig.

We hebben voor al die nieuwe leden natuurlijk ook trainer/coaches nodig en daar was het her en der toch best wel krap te noemen. Daisy Otto nam een hele tijd samen met Bram Heijboer en Mike Boelaars Under 16-2 waar (dankjewel!) maar gelukkig hebben we Heren 1 speler Ingo Rutting en zijn goede vriend Danny Baptiste bereid gevonden dit enthousiaste team te trainen en coachen.

Ook bij Meiden Under 14 was er een vacature en daar is een ander bekend gezicht voor de groep komen te staan. De oudere Eagles kennen hem nog als lichtvoetige lange man in de bucket bij de Heren met een goed hook shot, Jeroen van der Ende. Welkom terug Jeroen!

En als laatste ook versterking voor Joey Deegeling bij Under 10. Manuel Parreira da Silva komt hem helpen bij de jongst spelende Eagles. Manuel is een bekend gezicht bij onze vrienden van Juventus in Schiedam. Heel erg bedankt voor je assistentie.

Super gaaf dat jullie je beste beentje voor zetten voor onze mooie club naast uiteraard alle andere geweldige vrijwilligers. De club zit qua jeugd echt in de lift en hoe fijn is het dan dat we al die teams kunnen bezetten met goede trainers en coaches.

Hopelijk doet goed voorbeeld ook volgen op de ondersteunende functies!

Bestuur MBV Green Eagles