U12-1 verlies van concurrent

De uitwedstrijd tegen de Helmink Heroes begon niet goed. De tegenstanders waren blijkbaar niet goed ‘afgesproken’ want er was al snel een 8-0 achterstand. Hierna was er enig herstel met de periodestanden 11-4, 5-4 en 6-5. In de periode net voor de pauze werden de Eagles hevig onder druk gezet door een niet helemaal reglementaire verdediging van de thuisploeg en er werd veel balverlies geleden. Het resultaat was een 33-18 achterstand bij de rust.

Na de pauze lag de nadruk van de tegenstander op het verdedigen van de eigen bucket. Hierdoor konden de Eagles hun acties naar het bord bijna niet meer maken. Daarbij werd er nog steeds veel balverlies geleden. Armin zorgde voor het hoogtepunt van de wedstrijd door met een buzzer beater van grote afstand de 6e periode af te sluiten.

Door een betere verdediging dan in de 1e helft werd de 2e helft toch nog gewonnen en eindigde de wedstrijd in 50-36.