Wedstrijdverslagen

Under 12-2 pakt eerste winst

PAPENDRECHT – Op zaterdagochtend naar Papendrecht voor een wedstrijd tegen Rowic. Ondanks de herfstvakantie was alleen Mace afwezig. De vraag die vooraf bij de coaches aanwezig was, zouden ze genoeg uitgeslapen zijn na het Halloween feestje van de club van de avond er voor? De vraag was snel beantwoord want de 1e periode werd direct begonnen met enkele goede scores en een voorsprong. De 1e helft ging dus redelijk voorspoedig en stonden de Eagles met 12 punten voor. De tweede helft was het echter de Papendrechtse ploeg die meer het initiatief had en wellicht ook wat meer gewend zijn aan een groter veld. Dat de 2e helft met één punt verloren werd was dus ook goed zichtbaar. Maar door de opgebouwde voorsprong in het begin werd het een overwinning voor Under 12-2 net 45-34. Een goede opsteker na enkele nederlagen en loon voor het harde werken. Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen de Helmink Heroes, om 13.30 uur in de Haydnlaan.