Nieuws

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Meedoen met basketballen? Maar is de gestuurde rekening vanuit MBV Green Eagles een groot probleem? We willen jullie graag wijzen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds helpt en betaalt de contributie. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland doe je via een intermediair. Een intermediair is iemand die betrokken is bij het gezin. Bijvoorbeeld een leerkracht, maatschappelijk werker of een buurtsportcoach. Hieronder volgen de stappen voor de aanvraag:

1. Maak een afspraak met een intermediair
2. Vul alvast de ouderkaart in en neem deze mee naar de afspraak
3. De intermediair doet voor jou de aanvraag

Heb jij nog geen intermediair? Dit zijn een aantal intermediairs uit de gemeente Maassluis. Zij helpen je graag bij de aanvraag! Bel of mail gerust naar:

Stroomopwaarts MVS
Formulierenbrigade
FormulierenbrigadeMaassluis@stroomopwaarts.nl
010-5931585

VluchtelingenWerk Nederland
Erna van der Vlis
evandervlis@vluchtelingenwerk.nl
010-5928700

E25 Zorg en Welzijn
Jongerencoaching
Bilal de Zwart
b.dezwart@e25.nl
06-28619515

Wijkteam VraagRaak Maassluis
010-5931500

Stichting Voedselbank Maassluis
info@voedselbankmaassluis.nl
06-42705923

E25 Zorg en Welzijn
Buurtsport
Lotte Dingjan
ldingjan@e25.nl
06-30305864

Liever zelf een intermediair zoeken? Dat kan uiteraard ook. Denk bijvoorbeeld aan de groepsleerkracht, de mentor, de directeur van school, de huisarts, vluchtelingenwerk, de voedselbank, maatschappelijk werk of jeugdzorginstellingen. Zij kunnen zich als intermediair aanmelden op de website www.allekinderendoenmee.nl.