Nieuws

In memoriam Johan de Waard

MAASSLUIS – Vandaag bereikte ons het zeer trieste bericht dat onze oud-voorzitter Johan de Waard gisteren is overleden. Johan de Waard is 71 jaar oud geworden.

Johan de Waard werd actief voor onze vereniging nadat zijn zoon Peter bij ons kwam basketballen. Een vrijwilliger in optima forma, stond voor onze club en de mooie basketballsport. Mede door zijn tomeloze inzet hebben wij uiteindelijk een mooi eigen clubhuis kunnen realiseren aan de Haydnlaan.

Maar ook is hij jarenlang nauw betrokken geweest bij de plannen voor de nieuw te bouwen sportzaal die terug gaan tot 2011. Niet alleen voor onze club was Johan actief, ook voor o.a. de Maassluise Sport- en Recreatieraad, de Nationale Basketballbond en Rayon West was Johan een top vrijwilliger.

Tijdens de viering van het 45-jarige jubileum van de club kreeg Johan dan ook de bondsspeld uitgereikt namens de basketbalbond. Met het overlijden van Johan verliest Maassluis en MBV Green Eagles een echte vrijwilliger om trots op te zijn.

Wij wensen zijn vrouw Teuni, zoon Peter en overige familie heel veel sterkte toe met dit verlies. Tijdens de wedstrijden van komend weekeinde zullen wij als club bij alle wedstrijden een minuut stilte houden ter nagedachtenis aan Johan.

Bestuur

MBV Green Eagles