Wedstrijdverslagen

Leuke oefenwedstrijd U10-1 en U12-2

MAASSLUIS – Het voordeel van een steeds groter wordende vereniging? Het in-house kunnen faciliteren van oefenwedstrijden gedurende de week. Met als doel het niveau van het basketbal te verhogen binnen de club, en uiteraard plezier hebben,. Coaches Joey & Raj van Under 10-1 trommelden op de dinsdag een team op de been op de trainingsavond van Under 12-2. En zelfs een schare ouders als supporters! Want met 14 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van +289 was het voor Under 10-1 wel eens goed om wat meer tegenstand te krijgen. En Under 12-2 van Laura & Ruben kon werken aan het voetenwerk vanaf half veld, want de Under 10 regels werden deze wedstrijd gehanteerd. Een leuke wedstrijd ging van start waar Under 10-1 brutaal aan de wedstrijd begon en een paar keer goed tot scoren kwam. De eindstand deze wedstrijd deed er niet echt toe. Maar beide teams weten weer waar ze aan kunnen werken de komende weken. Zaterdag mogen ze allebei weer voor de competitie aantreden. Wat rest is een mooie teamfoto.