EvenementenNieuws

30 december oliebollenmixtoernooi! Schrijf je in


MAASSLUIS – Na een aantal jaren van afwezigheid, zal dit jaar weer een mixtoernooi georganiseerd worden. Dit keer niet in de zomer, maar we sluiten het jaar sportief af met een oliebollen toernooi op 30 december!
In een mixtoernooi mogen leden zelf een team vormen met teamgenootjes, familie, vrienden en buren – iedereen is welkom! Je kan jouw team opgeven door een e-mail te sturen naar: secretaris@greeneagles.nl .
Inschrijving per team is €35,-. Per team kunnen er minimaal 7, max. 10 deelnemers ingeschreven worden. We vragen naar de leeftijd en basketbalervaring van jouw samengestelde team, om zo de poules zo goed mogelijk te kunnen indelen.

Let op! We hebben maar maximaal plek voor 16 teams. Dus zorg dat je je tijdig inschrijft om er zeker van deelname te zijn. Het toernooi is van 12h00 – 16h00 in de Wethouder Smithal.

Vul bij het inschrijven de volgende gegevens in bij het aanmelden van het team:

Contactpersoon:
Teamnaam:
DeelnemerLeeftijdBasketballer ja/nee
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10