Nieuws

15 extra gecertificeerde vrijwilligers er bij

MAASSLUIS – MBV Green Eagles vindt het belangrijk dat alle basketballers vrij, plezierig en in een veilige omgeving kunnen sporten. Dat begint bij een goede basis: de 4 v’s voor veiligheid, zoals door de NOC*NSF gedefinieerdm worden gevolgd. Iets waar we als club de laatste jaren goede stappen hebben gezet en ons voor in blijven zetten.

De 4 v’s die er zijn en door MBV Green Eagles zijn geïmplementeerd:

Gisteren was in het kader van ‘vakkundig geschoolde trainer/coaches’ een EHBO cursus bij de club. Gelukkig hadden wij voor gisteren al enkele gecertificeerde EHBO-ers en BHV-ers rondlopen op de club. En na een vakkundig geleide avond door Schok Pomp mogen wij nog 15 nieuwe vrijwilligers daar bij op tellen.

Dankjewel een ieder voor zijn inzet. Met elkaar blijven wij ons inzetten voor een betere en veiligere vereniging!