Nieuws

Vooruitblik as weekend

MAASSLUIS – Dit weekend komen bijna alle teams in actie. Om 11.30 uur speelt in de Haydnlaan onze jongst spelende jeugdteam U10 thuis tegen Leiderdorp met aansluitend U12 tegen Springers. Tijdens deze wedstrijden is het clubhuis uiteraard geopend!

Heren 1 speelt op een ongewoon vroeg tijdstip als eerste een uitwedstrijd tegen Punch uit Delft. Laten we hopen dat de heren goed uitgeslapen zijn en de studenten uit Delft tot laat zijn gaan stappen!

Verder speelt o.a. JU14 een uitwedstrijd met coach Koen Warffemius die weer terug is van vakantie. Zal hij de goed ingezette reeks van invalcoach Michiel Wildeman een goed gevolg kunnen geven?

In de Wethouder Smithal zijn er ’s avonds 5 wedstrijden. Vanaf 19.00 uur spelen Ju16 en U22, beide teams maken kans om kampioen te worden maar dan moet er zeker in de thuiswedstrijden gewonnen worden. Tevens speelt Dames 2 tegen Divine. Met het Dames 1 team welke pas op zondag in actie komt kan dit team hopelijk met een volle bank aantreden.

Vanaf 20.45 uur komen Heren 2 en Heren 3 in actie, voor beide teams zou een overwinning wel weer eens lekker zijn!

Op zondag als afsluiter de uitwedstrijd van Dames 1, zij mogen om 16.00 uur aantreden tegen Zoebas uit Zoetermeer, een belangrijke wedstrijd op weg naar de final four!

Een overzicht van alle wedstrijden vindt u onder kopje wedstrijdschema.

Comment here