Heren 1 verliest met klein mogelijkste verschil

DELFT – Op een ongebruikelijk vroeg tijdstip traden de Eagles om 12.15 uur aan voor hun wedstrijd tegen Punch in Delft. Punch is een team waar de Eagles het altijd lastig meehebben en helemaal in een uitwedstrijd. Het zou een wedstrijd worden waarbij de teams veelvoudig van leiding wisselden. Het was de thuisploeg wat het eerst gaatje sloeg na 5 minuten (13-8). Een 0-8 run in drie minuten van de Eagles betekende de eerste voorsprong voor de Eagles. Het kwart werd echter in het voordeel afgesloten met 17-16 voor Punch.  Het tweede kwart ging ook gelijk op en werd er door de Eagles zeer strak verdedigd. Dit zorgde direct voor de lage 27-28 ruststand. Het derde kwart werd weer gewonnen door Punch met 19-14 waardoor met vier punten achterstand het laatste kwart werd begonnen. Een 4-12 run zorgde met nog vijf minuten te gaan voor een 56-51 voorsprong voor de Eagles. In de laatste vijf minuten werden de Eagles echter slordig en wist het de basket niet meer te vinden. Punch kwam hierdoor puntje voor puntje terug en nam met nog 30 seconde te spelen een 58-59 voorsprong. Na 1 benutte vrije worp van Punch en een 58-60 stand mocht Rolf van Baalen, met nog 2 seconden te spelen, twee vrije worpen nemen. De eerste ging raak, helaas belandde de tweede op de voorkant van de ring zodat de Eagles uiteindelijk met nulpunten naar huis gingen. Na afloop waren de spelers teleurgesteld in het resultaat maar uiteindelijk wel tevreden over het vertoonde spel wat de laatste weken steeds beter wordt.
Topscoorder in deze wedstrijd werd Stefan Kraaijeveld met 22 punten.  Ook in de dubbele cijfers kwam Jeroen Derksen met 10 punten.