Nieuws

Uitslagen 16/17 februari 2013

MAASSLUIS Zowel in de Haydnlaan als in de Wethouder Smithal was de 1e ronde succesvoller dan de tweede. ’s Ochtends won U10 makkelijk van Leiderdorp en zo had coach Renate Warffemius weer een mooi roze sheet erbij. Helaas wist U12 met coach Poul Boelaars niet te winnen van Springers.

In de Wethouder Smithal een zeer succesvolle 1e ronde. Zoals al geschreven in de vooruitblik liggen Jongens Onder 16 en Onder 22 nog steeds op kampioenskoers, beide teams wisten hun thuiswedstrijd makkelijk te winnen. Ook Dames 2 met inderdaad een volle bank won makkelijk. Hierbij werden ze op weg geholpen door assistent coach Michiel Wildeman, die het begin van de wedstrijd voor zijn rekening nam totdat coach Kees Brugman aanwezig was.

In de tweede ronde bleef Heren 2 lang in de buurt van DAS,  stond men zelfs nog een tijdje voor, maar ging de winst op het eind toch mee naar Delft. Heren 3 begon zwak aan de wedstrijd tegen Silvertown Lions, vocht zich goed terug en had op het eind een beetje pech waardoor uiteindelijk met 2 punten werd verloren. Gezegd moet worden dat de nummer 8 van Silvertown Lions goed op schot was en koelbloedig met nog 2 seconden te spelen zijn beide vrije worpen wist te benutten.

De uitwedstrijd voor Heren 1 leverde een thriller op waarbij er helaas nipt werd verloren. Ook Jongens Onder 14 had een thriller als wedstrijd welke met 1 punt werd gewonnen, ondanks dat in de laatste minuut een speler van Green Eagles de bal nog beheerst in de eigen basket had gegooid.

Meisjes Onder 14 wonnen tegen lokomotief, Heren 4 wist helaas niet te winnen tegen Squirrels. Jongens Onder 18 hebben door omstandigheden een lastige 2e seizoenshelft, ook dit keer werd er uit verloren.

Op zondag mocht Dames 1 nog aantreden in een uitwedstrijd tegen Zoebas.  Het werd een typische zondagmiddag wedstrijd welke uiteindelijk met een paar punten gewonnen werd.

Volgende week slechts 2 uitwedstrijden, dus dat worden volle uittribunes!

Comment here