Wedstrijdverslagen

Under 18-2 tegen Squirrels

MAASSLUIS –  Na deze wedstrijd gespeeld te hebben met een verlies van 32-108, zou je zeggen, dat is een veegpartij geweest ! Wel dat is scorebordjournalistiek, een kreet die je vaak in de media hoort, kijk je kan verliezen en VERLIEZEN.

Als je als team 2 trainingen bent bezig geweest om press breaker te oefenen en je krijgt naderhand de complimenten van de tegenstander, over de manier dat je de pressbreaker heb gespeeld ben je op zich tevreden.

Met de wetenschap dat we pas als team krap 1,5 maand samen trainen en de manier waarop de jongens reageren op de informatie en training stof, en dit tot zich nemen met een gemiddeld 15 jaar zegt wat over de mentale weerbaarheid

Tuurlijk er zijn momenten in een aantal wedstrijden dat je er verschrikkelijk van kan balen dat je tegenstander beter is,

maar als je in de time outs gevraagd word om je taken zo goed mogelijk uit te voeren en je best te blijven doen, en je ziet dat elke speler alles geeft mag je als coach trots zijn.

In deze nabeschouwing mag ook vermeld worden dat de startende 5 spelers van Squirrels tweede seizoenshelft in een veel hogere rayon competie gaan spelen, wat de uitslag van deze wedstrijd in een ander perspectief zet.

Er zijn er nog twee wedstrijden te gaan, een moeilijke tegen Leiden waarin ook jongens spelen die uitkomen in rayoncompetities, en tegen Springers, waar de mogelijkheden liggen om huiswaarts te gaan met een overwinning.

De voorlopige indeling van de tweede competitie helft is ook al binnen en laat zien dat het een veel beter ingedeelde poule word. Met teams die uit de 3e klasse komen of in de middenmoot van een andere 2e klasse poule uitkomen.

Scores; Koen 10 pnt (ft 0/1), Roy 8 pnt, Jimmy en Dave 4 pnt (1/6 ft), Martijn (ft 1/2) en Tom 3 pnt (ft 1/9), Beau (ft 1/3)