MU16-2 pakt ook de winst in de 2e wedstrijd

MAASSLUIS – Ook het 2e team van het samenwerkingsverband zette de vorige week ingezette zegereeks voort.

Met een 18-6 resultaat in het 1e kwart werd de basis gelegd voor een stevige overwinning tegen de ploeg van Dunkinn. Maar liefst 6 speelsters vonden in dit 1e kwart de basket en daarom was de ploeg moeilijk te verdedigen. Ook de man to man verdediging werd redelijk goed uitgevoerd hoewel sommige meiden nog de neiging hebben hun scores even te vieren in plaats van direct om te schakelen naar de verdediging.

De 2e periode was een blauwdruk van de 1e . Vijf speelsters kwamen nu tot scoren en weer bedroeg de periodeoverwinning 18-6.

In de 2e helft was de productie iets minder en de sympathieke ploeg uit Roelofarendsveen scoorde 1 punt meer dan in de eerste helft. Eindstand 64-25.

Jacky de Wit speelde een uitstekende wedstrijd en scoorde maar liefst 8 punten. De meeste andere scores kwamen van de meiden met wat meer ervaring. Nienke Deurwaarder, in de ochtend ook al actief in de wedstrijd van mu16-1, had nog voldoende conditie voor oa.10 punten. Kaja v Zeijl kwam ook tot 10 punten.