Mu16-2 wint weer

HARDINXVELD – Onder aanvoering van Lone Brandon, die de eerste 4 punten scoorde, ging het 2e team van de meisjes u16 van het samenwerkingsverband tussen de Green Eagles en de Westland Stars voortvarend van start. Fatma Dutar liet zien steeds makkelijker te scoren. Met 6 punten van haar hand werd de tussenstand 4-10. De laatste 3 punten van het 1e kwart waren voor de thuisploeg “River Trotters” met een periodestand van 7-10 tot gevolg.

In de 2e periode kwamen er maar liefst 6 verschillende speelsters van de ‘Stars’ tot scoren. Ook in dit kwart waren de bezoekers per saldo iets beter en er werd gerust bij 17-24.

In de 2e helft werd het spel er niet beter op. Regelmatig waren de Starsspeelsters hun tegenstanders even kwijt maar de ploeg uit Hardinxveld-Giesendam kon niet profiteren en scoorde maar 4 punten.

Het laatste kwart begon met een 21-34 voorsprong en deze kwam niet meer in gevaar. Maximaal was de voorsprong 23-42 maar weer lieten de Westlandse meiden hun tegenstander enkele malen vrij voor een schot waardoor de eindstand werd bepaald op 29-46.

Fatma Dutar was topscorer, dit keer met 16 punten.