Nieuws

Start conditietrainingen seizoen 2012-2013

MAASSLUIS – Vanaf deze week wordt er gestart met de conditietrainingen. Om als vereniging zo fit mogelijk aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen wordt iedereen uitgenodigd om mee te lopen. Door middel van afwisselende oefeningen wordt er gewerkt aan de conditie, kracht, coördinatie, teamspirit en natuurlijk de gezelligheid.

Woensdag 8 augustus om 20.00 is de eerste training. Er wordt vertrokken vanaf het clubhuis aan de Haydnlaan. Houd voor de andere trainingsdata de site, facebook en twitter in de gaten.
Tips:

  • Haal je teamgenoten over om ook te komen. Zo is straks je hele team fit voor de start van het nieuwe seizoen.
  • Eet niet vlak voordat je naar de training komt.
  • Trek hardloopschoenen aan als je die hebt. Als je geen hardloopschoenen hebt zorg dan voor schoenen met voldoende demping om blessures te voorkomen.
  • Neem niet teveel spullen mee naar de training.

Update 13.08: Dinsdag 14-8 start er om 20.00 uur weer een conditietraining vanaf de Haydnlaan. Dit keer rondje Maassluis.
Update 15.08: Donderdag 16-8 start er om 20.00 uur weer een conditietraining vanaf de Haydnlaan.
Update 20.08: Morgen 21.08  om 20.00 uur wederom een conditietraining! Kom ook want volgende week beginnen de trainingen al. Vertrek vanaf de Haydnlaan.
Update 22.08: Morgen 23.08 om 20.00 uur de laatste conditietraining. Wederom vanaf de Haydnlaan, trek dit keer je basketballschoenen aan! Volgende week beginnen de reguliere trainingen!

Comment here