Wedstrijdverslagen

Heren 1 wint van Vlijmscherp SVH

MAASSLUIS – Trainer coach Robert Brandon kon sinds maanden weer beschikken over een fitte selectie. Uit werd er met 86-69 verloren van deze tegenstander. Toen was de selectie echter verre van compleet en dus kon thuis wel zeker van Vlijmscherp gewonnen worden. De Eagles schoten uit de startblokken. Na een 14-2 stand vluchtte de coach van Vlijmscherp in een time out. Laurens Don en Rik van der Vaart kon op de break vaak scoren. Toen ook Jeroen Derksen met enkele schoten zich met de score ging bemoeien liepen de Eagles na 1 kwart uit na 29-14. In het tweede kwart bleven de Eagles goed spelen. Verdedigend stonden de Eagles goed in hun man to man verdediging en aangezien aanvallend de bal goed rond ging werd er met een 48-27 stand gerust. Na rust zakte het toch een beetje in bij de Eagles. De guard van Vlijmscherp begon zich met de scores te bemoeien en scoorde dit kwart 15 punten. Vlijmscherp kwam nog tot 11 punten (52-41) waarna de Eagles op tijd bij de les kwamen en de voorsprong weer naar 21 punten uitbouwde eind derde kwart (51-72). In het laatste kwart werd er lekker doorgewisseld waardoor Vlijmscherp weer terug kwam tot 82-68. Raymond Greep scoorde vervolgens 8 punten met zijn terugkeer na maanden blessureleed. Laurens Don was aanvallend op dreef deze wedstrijd en scoorde maarliefst 35 punten deze wedstrijd. Jeroen Derksen en Rik van der Vaart voegden hier nog 23 en 19 punten aan toe.