Heren 1 wint wedstrijd al in de 1e helft

11147060_894616103926515_1691862142301990162_n

MAASSLUIS – Waar vorige week tegen CobraNova de wedstrijd door een slechte 1e helft werd verloren was het deze week tegen BOB het tegenovergestelde. De Eagles begonnen met scores van Rik van der Vaart en Laurens Don en namen direct een 6-0 voorsprong. De bal in de aanval ging goed rond en zo ontstonden er kansen die goed werden afgemaakt. Hierdoor stond er na 1 kwart een ruime 20-10 voorsprong op de borden. Nadat de twee scorende spelers bij BOB naar de bank gingen waren de Eagles los. BOB kwam moeilijk tot scoren en de Eagles liepen uit naar 46-24 bij rust.

Na rust liepen de Eagles verder uit naar een maximale voorsprong van 55-26. Hierna slopen de slordigheden in het spel van de Eagles. De verdediging verslapte waardoor BOB makkelijk door de bucket kon snijden en scoren. Met een 0-8 run eind derde kwart kwam BOB terug tot 38-59. In het laatste kwart was het voor de neutrale kijker niet echt genieten geblazen. Het niveau van de Eagles en BOB was tot een bedenkelijk niveau gedaald. Uiteindelijk werd het een 71-53 overwinning voor de Eagles.

Topscoorder werd Laurens Don met 17 punten. Ook in de dubbele cijfers kwamen Stefan Kraaijeveld (12) en Jeroen Derksen (10).