Valse start voor Meisjes Under 18

HENDRIK IDO AMBACHT – Door omstandigheden traden slechts 6 speelsters van de Westlandse combinatie aan in de uitwedstrijd tegen FFF. Vorige week  was er al een nipt verlies tegen deze ploeg in het kader van de regiobeker.
Ditmaal waren de “Fighters” een stuk sterker. De thuisploeg nam al direct een 9-0 voorsprong waarna Anysa Moelker 3 punten maakte en de 1e periodestand 16-3 werd.
In de 2e periode liep FFF verder weg naar 25-6.   MU18 schakelde noodgedwongen over naar een zoneverdediging waarmee de gastvrouwen meer moeite hadden. Ruststand 29-8.

In de pauze werd de doelstelling gesteld om in de 2e helft de productie op te voeren naar meer dan 20 punten terwijl MU18 toch weer man to man ging verdedigen. Westland Stars/Green Eagles   voldeed ruimschoots aan deze doelstelling. Naomi vd Meer nam aanvallend het voortouw terwijl het totale team zich in de rebound meer liet gelden tegen de fysiek sterkere tegenstander. Het 3e kwart eindigde nog bij 44-16 waarna de laatste periode uiteindelijk eindigde in een 12-12 gelijkspel waardoor de eindstand werd bepaald op 56-28.
Anysa Moelker scoorde in deze wedstrijd 11 punten.