Povere prestatie Meisjes Under 18

‘S GRAVENZANDE – Evenals vorige week was er een povere prestatie van de meisjes U18. Ook nu was met name het begin van de wedstrijd niet best. Weliswaar ontbraken er 3 speelsters maar dit mag geen excuus zijn voor het tamme spel. Forwodians liep snel uit tot 0-10. De verdediging werd hierna wel iets aangescherpt maar aanvallend was er weinig initiatief waardoor alleen Danielle Vonk kans zag om in de eerste 10 minuten te scoren. Periodestand 2-16. In de 2e periode eenzelfde beeld. Ook nu was de enige score van de thuisploeg van Danielle alleen liet men de bezoekers nu maar liefst 23 punten maken. Ruststand 4-39.

Evenals vorige week werd de doelstelling in de rust opnieuw gemaakt. Het maken van 20 punten en de tegenstander onder de 80 punten houden werd in de 2e helft ruimschoots gehaald.  Met een 9-12 resultaat in het 3e kwart en 10-16 in de 4e periode mag de Green Stars ploeg tevreden zijn.  Hopelijk beginnen we volgende week in de uitwedstrijd tegen DAS wel scherp en kunnen we de eerste overwinning binnenhalen.