Meisjes Under 14 behaalt monsterscore

DEN HAAG – Het team van Meisjes onder 14 jaar is bezig aan een fraaie reeks overwiningen. Het team, bestaande uit speelsters van Green Eagles en Westland Stars, ontwikkelt zich goed. De speelsters gaan technisch vooruit en raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Tot aan de rust werden er wel veel kansen gemist, maar de Haagse tegenstander kon geen vuist maken. Met een “full court press” verdediging na de rust werd de tegenstander steeds meer onder druk gezet. Dat betekende dat The Jumpers nauwelijks meer van hun eigen speelhelft af konden komen. The Green Stars gingen steeds feller spelen, toen ze merkten dat deze speelwijze prima werkte. De voorsprong van de thuisploeg werd steeds groter. Van 43 – 9 liepen de Green Stars via 76 – 13 naar de 105 – 15 eindstand. Alle speelsters scoorden in deze wedstrijd met als topscorers: Eugenie Overman (16 pnt.), Eva Kerkhoven (15 pnt.) en Emmely v.d. Meer (14)  Een mooie overwinning die perspectief biedt voor de komende tijd.