Nieuws

Vacatures / stages binnen MBV Green Eagles

MAASSLUIS – Bij een vereniging kunnen er nooit genoeg vrijwilligers zijn. Gelukkig heeft onze vereniging veel actieve leden en ouders van leden, die naast het trainen en spelen ook een andere taak bekleden. Te denken valt aan het trainen/coachen van een team, maar ook het fluiten in het rayon en bestuurlijke taken worden door leden uitgevoerd. Desondanks is het bestuur op zoek naar versterking. De posten propaganda zaken en vice-voorzitter zijn namelijk vacant.
Propaganda zaken zorgt voor de propaganda van de basketballsport in al haar facetten. Ook draagt dit bestuurslid zorg voor de public relations van de vereniging.
Vice-voorzitter, of ondervoorzitter, is de plaatsvervanger van de voorzitter en diens rechterhand.

Zou je wel in het bestuur willen plaatsnemen, maar in een andere functie, kan er binnen het bestuur nog altijd geschoven worden. Wil je niet gelijk tot het bestuur toetreden, maar wel ondersteunende taken op je nemen maken we ook graag een afspraak met je om hierover te brainstormen.

Stages
Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid tot het lopen van maatschappelijke stages binnen de vereniging. Dit kan zijn van het assisteren van het team tot aan het zitting nemen in een commissie

Geïnteresseerd?
Wil je meer informatie over bestuurstaken en de vacatures kan je contact opnemen met Paula Brinkman secretaris@greeneagles.nl of via telefoonnummer 06-46716910.
Wil je meer informatie over maatschappelijke stages kan je contact opnemen met Jan Molenaar algemenezaken@greeneagles.nl

Comment here