Nieuws

Wedstrijdschema aanstaand weekeinde 12/9

MAASSLUIS – Het wedstrijdschema is nog aan veel wijzigingen onderheven maar voor komend weekeinde is in ieder geval het schema rond met bijbehorend takenschema. Het schema wordt samenstellen kost veel tijd en wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen echter toch fouten in sluipen. Onze nieuwe planners zijn Roos Jordans en Immy Kloet, iets waar de vereniging erg blij mee is! Bekijk hier het schema. Tip voor de mobiel, draai je mobiele telefoon.

Ook dit seizoen is het zo dat een ieder zelf verantwoordelijk is voor het zoeken van een vervanger bij verhindering. Voor het niet doen van je taak staan, zoals in het huishoudelijk reglement, passende maatregelen. Maar laten we het met elkaar niet zo ver laten komen. Green Eagles zijn we met en voor elkaar!

Corona
Uiteraard zijn er bij de wedstrijden ook corona-maatregelen van kracht. Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd aan dit protocol en zal dan met een ieder gedeeld worden.