Meisjes Under 14 blijft ongeslagen

‘S GRAVENZANDE – Afgelopen zaterdag speelde een niet geheel compleet team van Meisjes onder 14 tegen Springers. Door de herfstvakantie waren enkele meisjes afwezig, maar degenen die er wel waren hebben zich van de goede kant laten zien. Er werd fel verdedigd en goed gejaagd op de bal. Teveel rebounds werden helaas nog weggetikt in plaats van gepakt en veel vrije lay-ups werden gemist. Anders was de overwinning nog veel groter uitgevallen. Tot aan de rust werd er nog een “man-to-man” verdediging gespeeld op de eigen helft. De ruststand was 32 – 14. Na de rust werd weer een “full court press” gespeeld waardoor er veel meer gescoord werd en de Springers zelf minder aan scoren toekwamen. De stand liep toen op via 54 – 16 naar de eindstand 86 – 22.
Topscorers in deze wedstrijd waren Gabriela Uitterlinden (22 pnt), Josje Ruinaard (22 pnt.) en Emmely van der Meer (20 pnt.)