EvenementenNieuws

Algemene Ledenvergadering 8 Oktober

MAASSLUIS – Wij nodigen hierbij alle (ere-)leden, donateurs en ouders van MBV Green Eagles van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van Maassluise Basketbal Vereniging Green Eagles op 8 Oktober om 20.00 uur in ons clubhuis. Na een geruime tijd zonder algemene ledenvergadering is er een hoop te bespreken en te delen vanaf bestuurlijke kant, en hopelijk ook vanaf de andere kant. Zo zal onze zeer gewaardeerde financiële expert Klaas Hoekstra samen met penningmeester Guido Slootweg de financiën toelichten. Een belangrijk onderdeel door de frappante seizoenen die er geweest zijn. Daarnaast stellen drie leden zich beschikbaar voor het bestuur (Jolien van Baalen, Marcel Vaissier & Ruben Kraaijeveld) en zal er een update gegeven worden door Hans van Hoorn over de nieuwe sportzaal en bijbehorend clubhuis.

Hopelijk kunnen wij veel leden maar zeker ook ouders begroeten! Samen zijn we de club, er wordt veel werk verzet en er liggen nog heel veel plannen op de plank. Een agenda kan hier gedownload worden.

Tot de 8e!