Leuke wedstrijd U10 in Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Vorig seizoen waren er een maar een paar wedstrijden en toen was het klaar met wedstrijden door corona. Het jongst spelende team van Green Eagles stond vorige week dus te trappelen van ongeduld om weer te gaan spelen. Het team is aangevuld met Roan, Saar, Elin en Stijn, die zijn doorgestroomd uit U8 en worden enthousiast getraind en gecoached door Jorrit Keijzer. De eerste thuiswedstrijd werd gewonnen van Hurricanes met 37-26. Afgelopen zaterdag stond de eerste uitwedstrijd op het programma tegen River Trotters uit Hardinxveld-Giessendam. Dit was wel even andere koek dan de Haydnlaan: groter veld, uitlijnen, waar je op moet letten, een andere wedstrijd (met veel geluid) naast je. Heel leerzaam dus. De eerste 3 periodes ging het aardig gelijk op en had U10 zelfs een kleine voorsprong (10-12), maar dit kon niet vastgehouden worden en dus gingen de Eagles met een 21-14 achterstand de rust in. Ook in de 2e helft werd er keihard gewerkt. Uiteindelijk is er niet gewonnen, maar wel weer veel geleerd. De einduitslag was 47-32.