Nieuws

Spelregel / tabletcursus 21 + 24 November

MAASSLUIS – Volgende week zondag 21 november en de woensdag 24 november staat er twee keer een spelregel / tablet cursus op het programma in het clunhuis. Dit gaat dan om de scores & fouten bijhouden op de tablet, of de tijd bedienen met de wedstrijdklok.

De eerste sessie op zondag zal zijn voor ouders van Under 10 en Under 12 en is vrijblijvend. Voor veel van jullie zal dit nieuw zijn en daarom willen we jullie uitnodigen voor een korte “spelregelcursus” en uitleg over de tablet op zondag 21 november van 10.30 tot 12.00. Uiteraard mogen de kinderen ook mee doen.
We vernemen graag of je er bij kan zijn vóór 17 november. Mocht het niet lukken deel te nemen, laat het ons dan ook weten – dan kijken wij of het mogelijk is om op een ander moment nog mee te doen.
Aan-/Afmelden graag per e-mail naar: secretaris@greeneagles.nl We hopen jullie allemaal de 21ste te zien!
Praktische mededeling: we willen de training toegankelijk houden voor iedereen. Om deze reden is zullen wij de 21ste géén eten/drinken verzorgen, want dan hoeven we niemand om een Corona- Toegangs-Bewijs te vragen.
Locatie: Clubhuis MBV Green Eagles, Haydnlaan 1a.

De tweede sessie op woensdag is voor spelers van Under 14 en Under 16, Deze is verplicht.
Nu jullie in U14 en U16 zitten worden jullie af en toe aanschreven om te “tafelen” bij wedstrijden. Nog niet iedereen zal dit eerder gedaan hebben. Om jullie te helpen organiseren we een korte “spelregelcursus” en uitleg over de tablet op woensdag 24 november van 19:00 tot 20:30.
Heb jij thuis iemand in de familie die het niet erg zou vinden om achter de tafel te zitten bij wedstrijden? Neem hem/haar dan mee naar deze avond! (graag wel even laten weten dat je met iemand extra komt)
Mocht je écht niet kunnen, stuur dan een e-mail vóór 17 november naar secretaris@greeneagles.nl. Dan kijken we of je op een ander moment de training kan volgen.
We hopen jullie allemaal te zien de 24ste!
Praktische mededeling: we willen de training toegankelijk houden voor iedereen. Om deze reden is zullen wij de 24ste géén eten/drinken verzorgen, want dan hoeven we niemand om een Corona- Toegangs-Bewijs te vragen.
Locatie: Clubhuis MBV Green Eagles, Haydnlaan 1a