Eagles uit de beker

UTRECHT – Door blessures, vakanties en werk was de opkomst bij de trainingen de afgelopen 2 weken aanzienlijk minder. Door ook nog enkele Corona onzekerheden werd met slechts 8 speelsters naar Utrecht afgereisd met 8 dames. Ondanks de situatie was de sfeer binnen de groep positief. De tegenstander van vandaag, Cangeroes, waren nog aan het wachten op hun eerste winst en was goed te merken in het eerste kwart. Zij begonnen met heel veel energie en de Eagles had duidelijk even nodig om in de wedstrijd te komen. Na het eerste kwart waren er ook maar enkele scores genoteerd voor de dames uit Maassluis die dan ook terecht tegen een achterstand aankeken: 14-8. Met kleine stapjes kwamen de Eagles dichterbij en bij rust was het 36-33.
Er ging veel mis en de focus ontbrak. Desondanks bleven de Eagles hard werken en was het voor ons een positieve bekerwedstrijd en waar iedereen ruim aan spelen toe. De wedstrijd werd vooral beslist op tweede kansen dmv rebounds en losse ballen. Na vier kwarten stond het 73-69 en kwam er een einde aan het bekeravontuur. Op 19 december treffen beide teams elkaar weer en krijgen de Eagles een herkansing om de winst naar Maassluis te halen.