Dames winnen ook van Batouwe

MAASSLUIS- In een lege koude sporthal begonnen de Eagles niet scherp aan de wedstrijd. Veel balverlies en gemiste kansen waren hier dan ook een gevolg van. Na 3.30 minuten spelen stond het dan ook slechts 4-4. Batouwe slaat dan het eerste gat 7-11 en het kwart eindigde dan ook in 11-16. Het tweede kwart pakken de Eagles de draad weer op. Binnen 3 minuten is de achterstand omgebogen naar een voorsprong 18-16. In het vervolg van het kwart gaat het dan gelijk op en bij rust staat het 31-30. Na rust is het de beurt aan de Eagles om een klein gaatje te slaan, 45-40 na 8 minuten. Echter door wat slordigheden in het spel laten de Eagles de gasten uit Bemmel terugkomen tot 47-45 aan het eind van het derde kwart. Het beloofde dus een spannend vierde kwart te worden. Daar dachten de Eagles anders over en slaan direct een gat van 9 punten, 57-48 na 6 minuten. De wedstrijd lijkt dan beslist maar Batouwe vecht voor wat het waard is en komen weef terug tot 63-60 met nog 50 seconden te gaan. Eagles spelen het vervolgens slim uit en beslissen de wedstrijd vanaf de vrijeworplijn, 67-60.