Nieuws

Uitslagen 3,4 november

MAASSLUIS – Meisjes Under 16 was het enige vrouwelijke team wat thuis speelde dit weekeinde, en ze wonnen redelijk eenvoudig van Leiden. Heren 3 won ook, van Punch met 64-59. Heren 1 verloor terecht van Binnenland wat deze wedstrijd duidelijk sterker was, 69-97. Heren 2 verloor met ruime cijfers van Punch, 35 punten verschil. Jongens Under 18 heeft vier van de vijf wedstrijden gewonnen en dat is volgens coach Marco Hoogendoorn verwonderlijk omdat het spel af en toe te wensen over laat. Toch weer een overwinning, Rotterdam Basketbal werd met ruime cijfers verslagen. Jongens Under 14-2 van coach Koen Warffemius won bij Waterdragers met 62-34. En Under 12 won ook, 36-23 tegen Leiden werd het in de vertrouwde Haydnlaan. Als laatste Heren 4, deze gingen met een vieze smaak terug naar Maassluis. De heren waren dichtbij een overwinning maar verloren onterecht in de slotseconden van Hurricanes, 51-49. Maar de overwinning laat niet meer lang op zich wachten voor dit nieuwe team. Meisjes Under 14 was wederom oppermachtig, 105-25 tegen Springers zegt genoeg. Meisjes Under 18 verloor in IJsselstein van Jump en kon helaas de overwinning van vorige week geen gevolg geven.
Op zondag nog 3 wedstrijden, dames 1, dames 2 en JU14-1.

Comment here