Wedstrijdverslagen

Under 10 wint in Haydnlaan

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag mocht het jongste team van Green Eagles weer! Ze hadden er zin in en na zo’n leuke en leerzame training vrijdag, kon het niet anders dan goed komen. Deze wedstrijd hadden we weer een nieuw gezicht in ons team, Azra. Dit jaar is zij al het vierde kind dat ons jongste jeugdteam aansterkt, wat goed nieuws is! Met dit team dat bestaat uit 1e en 2dejaars u10 spelers is het niveau verschil aanwezig, maar toch wordt die met vlagen heel goed opgelost. Door goed samenspel en een goede verdediging ben je altijd een stapje voor op je tegenstanders.

We begonnen de wedstrijd sterk met een aantal makkelijke punten, doordat we steeds beter leren samenspelen! Er werd goed verdedigd waardoor de bal vaak afgepakt kon worden. Het team heeft een aantal prachtige steals gepakt.
Jordan heeft zijn eerste wedstrijdscore op zijn naam staan, na al een paar keer kansen te hebben gehad heeft hij een prachtige score gemaakt.
Heel knap vind ik Azra, die haar eerste wedstrijd speelde en gelijk al liet merken dat ze goed naar haar Coach heeft geluisterd. Ze zat werkelijk aan haar mannetje geplakt en stond elke keer weer aan de goede kant te verdedigen, na drie training vind ik dat buitengewoon knap!
Onze afronding had beter gekund, als we onze lay-upjes en schoten gaan score hadden we helemaal goed gespeeld!

Heel het team heeft hard gewerkt en door goed samenspel hebben we weer een overwinning op onze naam staan!
Eindstand 34-27.

 

 

 

Comment here