Een wedstrijd om snel te vergeten voor H1

BARENDRECHT – Een wedstrijd om snel te vergeten… Ziekte, blessures en een niet lopend team zijn niet de ingrediënten om indruk te maken tegen de koploper. Dat de wedstrijd na 1 kwart al gespeeld was, was toch ook voor de halve finalist van vorig jaar even wennen. De Eagles werden aan alle kanten voorbij gelopen in de verdediging en aanvallend wilde maar weinig lukken. Een kwartstand van 30-11 zegt dan ook genoeg. In het tweede kwart ging het wel iets beter aan de Eagles zijde al wist Binnenland ook dit kwart ruim te winnen met 21-7. In de rust waren de Eagles er over eens dat de wedstrijd gespeeld was en moest de wedstrijd meer als een trainingspartijtje gezien worden. Binnenland nam ook gas terug en liet hun 2e garde (bankspelers) de nodige minuten spelen. De tweede helft werd ook verloren met 37-27 en zo werd het maar liefst 88-45 voor Binnenland. Door de gunstige uitslagen bij de andere wedstrijden in de poule werden de Eagles toch nog vierde en plaatste zich toch voor de winnaarspoule van de 1e klasse van het Rayon. In de tweede helft van de competitie moet echter wel het roer om, om niet bij voorbaat kansloos te zijn voor de final four.