Nieuws

Takenschema september

MAASSLUIS РKomend seizoen zal ik het maken van het takenschema voor mijn rekening nemen. Zoals de meeste leden weten is dit altijd een lastige klus, maar met beetje hulp van jullie kant moet dit lukken. Met opstellen takenschema ga ik uit van het eigen team waarin je speelt en zal ik proberen zoveel mogelijk rekening te houden met bankspelers. Mocht je in schema zien dat er iets niet klopt, bijvoorbeeld dat je staat aangeschreven en tegelijkertijd moet spelen, probeer dit dan zelf op te lossen met andere leden. Het takenschema is er ruim van te voren, dus wacht hiermee niet tot de laatste dag!

Daarnaast is het handig als ik je e-mail adres heb. Mocht er bijvoorbeeld een wijziging zijn in het schema dan is het makkelijk om je op die manier te kunnen bereiken. Lijkt je dit ook handig stuur dan even een e-mail naar jorritkeijzer@greeneagles.nl met daarin je naam en welk team je speelt.

Met sportieve groet,
Jorrit Keijzer
jorritkeijzer@greeneagles.nl

Comment here