Wedstrijdverslagen

Jongens Under 14 in de bekercompetitie

DELFT – Afgelopen zaterdag heeft de groep van Jongens Onder 14 deelgenomen aan de bekercompetitie. Na een paar weken trainen met elkaar was dit de gelegenheid voor de coaches Koen Warffemius en Jorrit Keijzer om te kijken hoe het team ervoor staat. Er werd vanuit Maassluis met 13 spelers vertrokken richting Delft om daar 3 wedstrijden te spelen. Helaas bleek bij aankomst in de zaal dat het team van Westland Stars niet was komen opdagen waardoor de 1e wedstrijd niet doorging. De 2e wedstrijd werd gespeeld tegen Leiderdorp. Tijdens deze wedstrijd zagen de coaches dat het samenspel goed verliep, maar dat er nog wel hard gewerkt moet worden aan de verdediging. Door de goede inzet werd deze wedstrijd uiteindelijk met een aantal punten verschil gewonnen.
De 3e wedstrijd werd gespeeld tegen DAS. Deze tegenstander liet zien dat zij duidelijk al wat verder zijn dan ons U14 team. Slordig balverlies en te slap verdedigen zorgde uiteindelijk dat deze wedstrijd ruim verloren werd.
Los van het winnen of verliezen van de wedstrijden waren deze wedstrijden vooral goed om de gehele Onder 14 groep aan het werk te zien op het veld. Te zien was dat er veel enthousiasme en strijdlust in het team zit en dus verwachten de coaches dan ook dat gedurende het seizoen dit team alleen maar beter zal gaan spelen.

As zaterdag 22 september zal Jongens Onder 14-1 de eerste thuiswedstrijd van de competitie spelen in de Wethouder Smithal. De aanvang is 19.00 uur en de tegenstander zal Zoebas uit Zoetermeer zijn.

Comment here