Eerste wedstrijd U14-1 mondt uit in een veegpartij

MAASSLUIS – U14-1 bestaat dit seizoen uit tweedejaars U14 ‘veteranen’ Pim, Gene en Bryce en eerstejaars  Jarno en Tim. Vanuit U12 is er steeds… verder »

Knappe overwinning U14-2 in Culemborg

CULEMBORG – In Culemborg speelde U14-2 haar tweede wedstrijd van dit seizoen tegen Archipel. Zo aan het begin van het seizoen weet je nog… verder »

Dames Green Eagles openen competitie goed

MAASSLUIS – De dames van de Green Eagles mochten de nieuwe competitie beginnen met een thuiswedstrijd. Het sterke team van de Landslake Lions, dat… verder »

MU20 wint 1e landelijke wedstrijd

Eerste wedstrijd op landelijk niveau is een feit voor dit team, dat een jaar of 4 geleden nog in de 3e klasse regio… verder »

Leerzame wedstrijd voor U14-2

MAASSLUIS – Op 16 september om 19:00h. begon voor 7 Eagles de eerste wedstrijd op de hoge baskets, met een grotere bal en… verder »

Green Eagles dames klaar voor de competitie?

MAASSLUIS – Komende zaterdag begint voor het damesteam van de Green Eagles de competitie in de Promotiedivisie. In de op 1 na hoogste… verder »

Gehavend Heren 1 verliest opnieuw

MAASSLUIS – In een seizoen waarin blessures centraal staan valt het voor het eerste heren team van de Eagles niet mee om overwinningen te… verder »

JU16 Sluit 2e seizoenshelft af met een uitzege op Binnenland

  BARENDRECHT – De laatste wedstrijd van het seizoen in Barendrecht was tegen de hekkensluiter. Quinn en Lone konden de laatste wedstrijd helaas niet… verder »

Under 10 – BOB Under 10

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd op het programma tegen BOB uit Oud-Beijerland. Uit was er met 1 punt gewonnen, dus… verder »

Dames Green Eagles sluiten seizoen af in stijl

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag was er alweer de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames van de Green Eagles. Omdat vorige week een… verder »