Eagles U14-1 houdt zichzelf een spiegel voor en wint bij RZ

ROTTERDAM – 40 minuten voor tijd kwamen 6 van de Eagles aan bij de Enk in Rotterdam-Zuid. Er zouden er nog 3 aansluiten na… verder »

Green Eagles verslaan titelkandidaat in eigen huis!

KATWIJK – Vorige week werd er pas voor de eerste keer gewonnen in 2018. Toen was de nummer laatst van de ranglijst het slachtoffer… verder »

WINST voor dames Green Eagles

MAASSLUIS – Het was lang geleden maar eindelijk was er dit weekend weer een overwinning voor de dames van het veel geplaagde Green Eagles.… verder »

Eagles U14-2 wint ruim van Rowic

MAASSLUIS – Met slechts 5 spelers treedt Rowic aan tegen 8 Eagles, waarvan Rik, Emre, Bryce en Pepijn echter al wel een wedstrijd in… verder »

Green Eagles U14-1 heeft moeite met GOBA, maar wint ruim

MAASSLUIS – U12 Eagles coach Victor Wever wees voor de wedstrijd al op het grote U12 talent dat ook bij GOBA U14 zou meespelen.… verder »

U14-2 verliest terecht in Roelofarendsveen

ROELOFARENDSVEEN – Emre, Rik en Finn Gebuis waren mee met U14-1, Pepijn was op uitwisseling naar Spanje maar had anders ook met U14-1 mee… verder »

Slechte start kost de Eagles Dames de overwinning

RIJSWIJK – In de uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Lokomotief kwamen de Eagles niet goed uit de startblokken. Kirsten Siera schoot namens de thuisploeg… verder »

Dames 1 verliest op vrije worplijn

AMSTERDAM – In de uitwedstrijd tegen US hebben de Eagledames opnieuw een nederlaag geleden. De oorzaak lag grotendeel s bij het schot. US schoot… verder »

Eagles maken het runner up Baros bijzonder moeilijk

MAASSLUIS – Eerder dit seizoen wonnen de dames van de Green Eagles nog redelijk gemakkelijk van de dames van Baros (72-80). Toen was de… verder »

Winst U14-2 bij eerste wedstrijd Yaniek en come-back van Sanna

DORDRECHT –Lang heeft Sanna al geen wedstrijd kunnen spelen door blessureleed, maar zaterdag kon ze weer aan de bak. Bovendien was het de… verder »