Dames overlopen Groene Uilen in eerste kwart

GRONINGEN – Met een voltallige ploeg (7 speelsters) vertrokken de Green Eagles richting Groningen. Kirsten Boer (voet), Roos Jordans (enkel) en Suzanne van Driel… verder »

Zegenreeks Green Eagles zet zich moeizaam door

MAASSLUIS – In de thuiswedstrijd tegen Almonte Eindhoven moesten de dames van de Green Eagles het doen zonder de geblesseerde spelverdeelster Roos Jordans. Een… verder »

U16 wint spannende pot

Divine was het vierde team waar de Maassluise talenten tegen mochten spelen, het 3eteam U16  van deze vereniging. Daar spelen niet de talenten… verder »

Eagles binden ook Grasshoppers aan zegekar

KATWIJK – Na drie overwinningen op rij werd er vorige week verloren van het sterke Cangeroes. De Eagles pakten afgelopen vrijdag de winnende draad… verder »

Eagles verliezen van sterk Cangeroes

MAASSLUIS – De laatste 2 seizoenen waren de Green Eagles telkens beter dan de Cangeroes. Dit jaar heeft de ploeg uit Utrecht haar zinnen… verder »

Under 16 wint nachtwedstrijd

ZWIJNDRECHT – Wedstrijdnummer 3 voor de Eagles. Wederom met een kleine selectie van 7 spelers. De vorige wedstrijd werd ook door 7 spelers… verder »

U16-2 passt Hurricanes bij vlagen zoek

SPIJKENISSE – Wisselvallig, dat waren de uitslagen van tegenstander Hurricanes. De eerste wedstrijd wonnen ze van Jump, maar vorige week werden ze met… verder »

Green Eagles laten Amsterdamse dames kansloos

MAASSLUIS – US Amsterdam is altijd een lastige tegenstander voor de dames van de Green Eagles. Zij kwamen echter gehandicapt naar Maassluis. Door het… verder »

Under 16-1 start met winst

MAASSLUIS – Een iets andere samenstelling dan vorig jaar.  Was het vorig jaar erg wennen als eerste jaars U16 spelers. Dit Jaar worden… verder »

De cirkel is rond en de punten zijn binnen

VOORBURG – Net als vorige week traden de dames van de Green Eagles met slechts 7 speelsters aan in hun 2ecompetitiewedstrijd. Fleur van Baalen… verder »