U14-1 drie klassen hoger goed van start

MAASSLUIS – De U14 teams hebben nooit te klagen over publieke belangstelling, maar in onze thuiswedstrijd werden we qua hoeveelheid fans gedubbeld door Binnenland.… verder »

Gekortwiekte Eaglesploeg komt net te kort in Landsmeer

LANDSMEER – De start van de tweede competitiehelft was in Landsmeer. Tegen de ploeg waarvan in de competitieopener met 73-58 van was gewonnen. Toen,… verder »

Dames Eagles geven 1 helft goed partij tegen de nummer 2 van Nederland

MAASSLUIS – In de achtste finale van de Nederlandse basketbalbeker hadden de dames van de Green Eagles een thuiswedstrijd geloot tegen het eredivisieteam van… verder »

Herstel Green Eagles dames in Utrecht

UTRECHT – Na 3 nederlagen op rij hebben de dames van de Green Eagles zich prima hersteld met een overwinning tegen de Cangeroes. Met… verder »

U14-2 wint knap bij nummer 2

UTRECHT – Victor nam de telefoon zó rustig op, 5 minuten na de geplande vertrektijd van U14-2, dat duidelijk was dat hij zich niet… verder »

U14-1 met soepel spel kampioen

MAASSLUIS – Je moet niet te vroeg juichen, maar dat Green Eagles U14-1 de wedstrijd zou winnen tegen de nummer laatst, ook zonder Gene,… verder »

Koploper te sterk voor Green Eagles dames

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag hebben de dames van de Green Eagles de 3e nederlaag op rij geleden. Koploper Grasshoppers was in de Wethouder Smithal… verder »

MU20 speelt (zoals de laatste weken) twee verschillende helften

DORDRECHT – Afgelopen week werd er goed gespeeld tegen de koploper Binnenland, maar in een matige tweede helft werd er verloren. Deze week mochten… verder »

Eagles vindt de gaten van Leerdam

LEERDAM – Op een grijze zaterdagmiddag togen de Eagles van U14-1, aangevuld met Emre, Rik en Merel, naar het Gelderse Leerdam. Leerdam, bekend van… verder »

Gevoelig verlies dames Green Eagles

GRONINGEN – Het damesteam van de Green Eagles heeft zondag jl. een gevoelig verlies geleden tegen het laag geklasseerde Groene Uilen. Groene Uilen hadden… verder »