Eagles Dames verrassen in ouverture

MAASSLUIS – In de competitie opener hadden de Green Eagles de moeilijke taak om de kampioen van het vorige seizoen partij te bieden. Niet… verder »

U16-2 verliest bij seizoensopening

CAPELLE – Met een zo groot lengte-overwicht van de Eagles was, dat de coach van tegenstander CADY vroeg of we met een U18 team… verder »

Toernooizege Heren X

VLEUTEN – Enige tijd geleden kregen we als Heren X (recreanten) een uitnodiging om deel te nemen aan een Recreantentoernooi bij SVO in Vleuten… verder »

U14-1 kampioen!

MAASSLUIS – Het kampioenschap voor U14 ging tussen Hurricanes en Green Eagles. De Eagles waren al uitgespeeld en hadden een beter onderling resultaat, maar… verder »

U14-2 laat het geleerde van het afgelopen seizoen zien

DELFT – Kampioen worden was niet meer mogelijk voor het U14-2 team na nederlagen uit bij River Trotters en bij Dunkinn, maar de tweede plek… verder »

U14-1 strijd in laatste wedstrijd van het seizoen voor kampioenschap

MAASSLUIS – Gespannen koppies bij spelers en coach voor aanvang van de thuiswedstijd tegen Squirrels. In de eerder gespeelde uitwedstrijd werd met 5 puntjes gewonnen, nadat… verder »

Eagles sluiten het seizoen prima af, Cangeroes het slachtoffer.

MAASSLUIS – Na de verrassende overwinning vorige week op Grasshoppers volgde er midweeks een wanprestatie tegen Lokomotief. Na een achterstand bij de rust van… verder »

Eagles U14-1 houdt zichzelf een spiegel voor en wint bij RZ

ROTTERDAM – 40 minuten voor tijd kwamen 6 van de Eagles aan bij de Enk in Rotterdam-Zuid. Er zouden er nog 3 aansluiten na… verder »

Green Eagles verslaan titelkandidaat in eigen huis!

KATWIJK – Vorige week werd er pas voor de eerste keer gewonnen in 2018. Toen was de nummer laatst van de ranglijst het slachtoffer… verder »

WINST voor dames Green Eagles

MAASSLUIS – Het was lang geleden maar eindelijk was er dit weekend weer een overwinning voor de dames van het veel geplaagde Green Eagles.… verder »