U14-1 zuinig voor Bourgondië

WIJK BIJ DUURSTEDE – Op zo’n zondag waarop toch niks te doen is, togen we naar Wijk bij Duurstede voor een wedstrijd tegen Bourgondië.… verder »

Eagles dames missen makkelijke kansen en verliezen

MAASSLUIS – De Eaglesploeg begon goed aan de wedstrijd. Mooie scores worden echter al snel afgewisseld met het missen van simpele ballen onder het… verder »

Green Eagles U20 verliest zeer leerzame wedstrijd

MAASSLUIS – Het Jongens U20 team van de Green Eagles begon de competitie met een 13 man tellende selectie. Helaas moeten Luuk en Dave… verder »

U14-2 herpakt zich na slechte start

MAASSLUIS – Omdat Leerdam zich eerst had afgemeld waren er wat U14-2ers doorgeschoven naar de U14-1 dit weekend. Uiteindelijk kon Leerdam gelukkig wel komen,… verder »

Eagles dames maken het zich onnodig moeilijk

ROTTERDAM – Ondanks de afwezigheid van Suzanne van Driel en Daisy Otto waren de dames van de Green Eagles in de uitwedstrijd tegen het… verder »

U14-1 tegen U14-2 in de rebound

MAASSLUIS – Wederom stonden de U14-1 en U14-2 tegenover elkaar in de competitie omdat ze ongelukkigerwijs bij elkaar in de poule zitten. Onder andere… verder »

Afstandschot doet Green Eagles ‘de das om’

MAASSLUIS – De Green Eagles hebben de wedstrijd tegen buurtgenoot DAS Delft met 61-75 verloren. De oorzaak lag voornamelijk bij het uitstekend vallende afstandschot… verder »

Dames Green Eagles bij laatste 16 bekertoernooi

MAASSLUIS – In tegenstelling tot het vorige seizoen zijn de dames van de Green Eagles doorgedrongen tot de laatste 16 ploegen die strijden om… verder »

Spannendste wedstrijd van U14-1 en U14-2 dit seizoen

MAASSLUIS – Omdat de basketballers van U14 team 1 en 2 in dezelfde poule zitten ontkomen ze er niet aan dat ze ook tegen… verder »

Green Eagles Jongens Onder 20 wint ruim

MAASSLUIS – Na de leerzame verliespartij van vorige week waren de jongens deze week gebrand op een mooi resultaat. En dit leek op voorhand… verder »