Nieuws

Uitslagen 21 september 2013

MAASSLUIS – De eerste competitie ronde van het seizoen 2013-2014 zit erop. Hierin is Heren 1 het seizoen goed begonnen. Werd in de bekercompetitie nog met een paar punten verloren van BS Leiden 3, afgelopen zaterdag was de overwinning voor ons Heren 1 team, het werd uiteindelijk 81-68.

In Almere speelde het vernieuwde en verjongde Heren 2 team hun eerste wedstrijd in het Rayon. De wedstrijd ging weliswaar met 71-61 verloren, toch mag het debuut van dit team in het Rayon goed te noemen zijn. De kop is er nu af en met hard trainen wordt het hopelijk een leerzame 1e seizoenshelft waarin de thuiswedstrijd tegen Almere zal laten zien of de winst dan wel gepakt kan worden.

Bij de dames tak helaas 2 nederlagen. MU16 moest in Delft tegen Das en verloren in een wedstrijd waarin zij zeker periodes goed speelden toch nog aardig ruim met 73-42. Dames 2 begon met een uitwedstrijd in Capelle ad IJssel. De wedstrijd ging in het begin gelijk op, helaas wisten de Dames in het 2e kwart niet tot scoren te komen. Het 3e kwart was een stuk productiever maar uiteindelijk bleek de tegenstander toch een maatje te groot en werd er uiteindelijk met 48-29 verloren.

De wedstrijd van het Meisjes Onder 14 team die spelen onder de naam van Westlandstars ging helaas niet door. Leiderdorp was 4 uur te vroeg in de zaal en hadden geen zin later terug te komen of even te wachten.

Verslagen van de wedstrijden vindt u hier